Veel gestelde vragen
Contact

25 jaar WHC terugblik op een mooi feest !

Op een zonnige donderdag 6 juni jl. vierden wij gezamenlijk met onze opdrachtgevers, relaties, vrienden en andere genodigden ons 25 jarig bestaan van WHC.

Via een mooie landelijke weg door de polders kwamen we bij de uniek locatie Fort Everdingen, waar de medewerkers van koffiekar “Leut” zorgden voor een heerlijk kopje cappuccino, espresso of een glas thee.

Een mooi begin van een mooi jubileumfeest, waar wij vele leuke reacties op gekregen hebben.

Onderstaand een impressie van ons jubileumfeest.

Toen het gehele gezelschap compleet was en iedereen op het binnenterrein van het Fort had genoten van koffie met een lekkernij ging het gezelschap naar de “Munitieloods”.

In de Munitieloods verwelkomde Erol Aksoy, eigenaar van WHC een ieder en gaf een uitleg over de Informatieplicht met een knipoog naar Marijn Visser (Werkpad) die later een battle hield over “Beter goede koffie dan een duurzaam klimaat”.

Een ieder in de zaal was onder de indruk hoe de jongeren van Improbattle zich kwetsbaar opstelden en middels diverse presentaties ons allen een kijkje liet nemen in de wereld van jongeren met TOS. (Taal Ontwikkelings Stoornis) Als je een taalontwikkelingsstoornis hebt, kan je in de communicatie met collega’s tegen onbegrip aanlopen. Wat je bedoelt te zeggen komt niet altijd zo over en het is soms ook lastig om te begrijpen wat anderen zeggen.

WHC voelt zich betrokken bij TOS & Werkpad al 25 jaar is Stichting Koninklijke Kentalis opdrachtgever van WHC.

Na afloop werd buiten onder het genot van een glas champagne het nieuwe logo van WHC onthuld door Martin Weerdenburg (oprichter WHC) en Erol Aksoy (huidige eigenaar WHC).

Vanaf heden dragen wij met trots de naam WHC Consultancy.

Na de onthulling waren er rondleidingen in het Fort en de Bierbrouwerij en kon men heerlijk genieten van een drankje en diverse lekkerijen.

Om 5 uur was de loting waarmee een ballonvaart voor 2 gewonnen kon worden, deze prijs ging naar Inge Weerdenburg, die de pensioenen voor WHC regelt.

Wij wensen haar een goede vlucht.

Al met al een geslaagd feest, namens het Team willen wij u bedanken voor uw aanwezigheid en de leuke en lekkere presentjes waarmee u ons verrast heeft.

 

Wij hebben vertrouwen in de toekomst en werken verder aan alle uitdagende opdrachten die wij van u krijgen.

 

 

Hartelijke groet,
Namens het Team

 

 

Nieuws items

Duurzaam op de Werkvloer

Naast het uitvoeren van technische maatregelen om de gebouwschil of installaties te verduurzamen, is er ook een aspect van energieverbruik wat abstracter ligt. Het gedrag...

Lees meer

Vacature alert

Vacature alert! Nieuwe klanten hebben zich aangemeld en we zijn al bezig met nieuw werk te plannen richting 2025. Deze ontwikkeling en verbreding biedt ons...

Lees meer

De wettelijke Portefeuille Routekaart voor grotere organisaties in 3 stappen!

Een werkwijze voor de Energiebesparingsplicht! Organisaties met meer dan 20 gebouwen, verspreidt over minimaal 2 omgevingsdiensten door Nederland, mogen de jaarlijkse verplichte rapportage op basis...

Lees meer

Green Deal 3.0 pragmatische duurzame bedrijfsvoering voor de Zorg

Steeds meer organisaties sluiten zich aan bij de Green Deal 3.0 en hebben de rode draad opgepakt met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. WHC help...

Lees meer

Juridisch versus Economisch eigendom van een gebouw.

Het juridisch eigendom van een gebouw bepaalt kort gezegd wie de eigenaar van het gebouw is. Een woning of gebouw komt pas in juridisch eigendom...

Lees meer