Veel gestelde vragen
Contact

Bouwkunde voor niet-technici

Deze cursus is bedoeld om meer inzicht te krijgen in de bouwkundige elementen en het daarbij behorende onderhoudsproces. Met deze kennis kunt u sturing geven aan het onderhoudsproces en de uit te voeren onderhoudsactiviteiten.

 

Onderwerpen

Bouwkundige elementen als dak, gevel, gevelopening, afwerkingen van vloeren, wanden en plafonds met hun onderhoudsgebreken.

 

Resultaat

Aan het einde van deze cursus hebt u inzicht gekregen in en het herkennen van toegepaste bouwmaterialen, veel voorkomende gebreken en kennis van aandachtspunten tijdens de inspectie (NEN 2767).

Bestemd voor:

Personen met een facilitaire achtergrond die in hun dagelijkse werkzaamheden vaak met bouwkundige elementen te maken hebben. Direct inschrijven

Meer aanbod in cursussen

Vakgebied: Onderhoud
Studievorm: Cursus
Dagdelen: 4 dagdelen
13.30-17.00 uur
Prijs: € 990,- (exclusief btw)
Bij niet tijdig afmelden (minimaal 2 weken van tevoren) zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Doorgang vindt plaats bij een minimale deelname van 2 personen op ons kantoor te 's-Hertogenbosch. Op verzoek is het mogelijk om de cursus in-company te verzorgen, bij een minimale deelname van 4 personen.

LET OP:
Door de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus is het op dit moment helaas niet mogelijk bij ons een opleiding te starten. De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen dus het is voor ons nog niet mogelijk om te zeggen vanaf wanneer dit wel weer mogelijk is. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor het volgen van een opleiding weer mogelijk is dan zullen wij dat op onze site aangeven. Houd deze dan ook goed in de gaten.
Docent: ing. F.A.A.J. (François) Cloin
Plaats: WHC, Europalaan 12C te ‘s-Hertogenbosch.
Op verzoek is het ook mogelijk de opleiding in-company te verzorgen.
Meer informatie: Download leaflet