Veel gestelde vragen
Contact

Bouwkundig Adviseur Vastgoed en Exploitatie

Adviseur Bouwkundige zaken spreekt jou aan? En wil jij verschil maken in vastgoed- en onderhoudsbeheer en heb je een duurzaam bouwkundig hart?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als consultant heb je je sporen verdiend in gebouwvraagstukken en het uitvoeren van NEN2767 inspecties, waarbij het uitvoeren van onderhouds- en verduurzamingsvraagstukken, haalbaarheidsonderzoeken en projectbegeleiding bekende activiteiten voor jou zijn. Dit alles doe je uiteraard met passie voor het vak en met passie voor de menskant van ons werk. De baan als Consultant bij WHC heeft het!

Voor onze relaties ben je het betrouwbare, pragmatische en eerste aanspreekpunt voor de opdrachten die zij jou toevertrouwen. Je bent een leuke teamplayer en nieuwsgierig naar ontwikkelingen in je vakgebied.

Jij hebt als professional stappen op de arbeidsmarkt gezet en ontdekt dat je gedreven wordt door de inhoud van je vak. Je bent op zoek naar een ondernemend daadkrachtig bedrijf dat je de mogelijkheid biedt om integraal verantwoordelijk te zijn voor onderhouds- en verduurzamingsprojecten bij opdrachtgevers zoals Schiphol, Gemeenten, RAI, Koninklijke Kentalis, ActiVite, BrabantZorg, S&L Zorg, Atlant, De Zellingen, Avoord, CBS, YoungCapital, Bayer, et cetera.

Je wilt klantgericht het verschil maken en streeft daarbij naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Belangrijk voor je is dat je werk structuur biedt en veelzijdig is. Dat je verantwoordelijk bent voor de relatie met je opdrachtgevers.

 

Dat betekent bij WHC:
Je bent het gezicht van WHC, het vertrouwde aanspreekpunt voor je klant, je neemt zowel je collega’s als je klanten mee in de voortgang van de werkzaamheden en je levert de afgesproken kwaliteit. Verantwoordelijk zijn betekent ook dat we je zien werken aan het verstevigen van je relatie met je klanten, het proactief ontwikkelen van je vakmanschap en meewerken aan nieuwe of verbeterde producten en diensten die WHC aanbiedt.

 

Onze verwachting

• MBO+ niveau of HBO opleiding die aansluit bij wat wij zoeken (Bouwkunde, werktuigbouwkunde, installatietechniek of gelijkwaardig).
• Ervaring met NEN 2767.
• Een trackrecord in projectmanagement, onderhouds- en renovatievraagstukken.
• Je werkt graag in teamverband.
• Communicatief sterk, teamplayer, analytisch sterk, afmaker en klantgericht.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent zorgvuldig, komt afspraken na en werkt doelgericht samen met onze klanten en collega’s.
• In bezit van rijbewijs B.

 

Ons aanbod

• Een fijne werkplek, omringd door enthousiaste en leuke collega’s.
• Een uitdagende functie in een dynamisch team waarin jouw ideeën en kennis zeer op prijs worden gesteld en waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
• Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.
• Mogelijkheid tot bedrijfsauto.
• Uiteraard de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Wij kijken ernaar uit je te spreken.

Met een hartelijke groet,
Het Team van WHC!

  Solliciteer direct

  Persoonlijke gegevens


  Ik reageer op de vacature in de rol van

  Jouw CV

  * PDF-formaat alleen toegestaan

  Jouw Motivatiebrief

  * PDF-formaat alleen toegestaan