Veel gestelde vragen
Contact

E. (Ellis) Meenderink

Opleiding

Nederlandse Academie voor Medisch Secretaresse Persoonlijke Effectiviteit van de Management Assistente Opleiding jobcoach

Werkzaamheden

Ik ondersteun onze consultants Energie en de opdrachtgevers met betrekking tot het energiemonitoringprogramma E-bench. Ik zorg voor de implementatie van E-bench, het invoeren en controleren van energiefacturen, controle van meterstanden en de export van gegevens voor uitgebreide analyses in Excel ten behoeve van rapportages. Ik ben voor onze opdrachtgevers het eerste aanspreekpunt bij vragen over E-bench en factuurbeheer. Daarnaast houd ik mij bezig met ondersteunende taken op het gebied van acquisitie, zoals de nieuwsbrief, website, themadagen, brochures, evenementen etc. Bij afwezigheid van mijn collega op het secretariaat, ben ik uw eerste aanspreekpunt en vervang ik haar taken op het secretariaat.

Ervaring(en)

Ik heb in de afgelopen 30 jaar een ruime ervaring opgedaan in de functies van management assistente, sales manager en officemanager bij diverse bedrijven. En ben werkzaam geweest als jobcoach bij de detachering van cliënten met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Contactgegevens

Medewerker Service Centrum (Projectondersteuning / Marketing en Communicatie)

Mail mij

073 6412722

Bekijk Linkedin profiel