Veel gestelde vragen
Contact

Over ons

Het bedrijf

WHC BV is op het gebied van vastgoed en huisvesting hét landelijk opererend onafhankelijk adviesbureau voor exploitatie-energie en onderhoudsadvies.

U bent bij ons op het juiste adres voor (gedegen onderbouwd) advies, onderzoek en ondersteuning van vastgoed-, gebouw- en huisvestingsvraagstukken.

Onze multidisciplinaire deskundige team werken vanuit een duidelijke vastgoedbeheer visie en adviseren op Strategisch, Tactisch en Operationeel niveau, waarbij gestreefd wordt naar:
• Concrete en optimale instandhouding en onderhoudsoplossingen;
• Energie-Efficiënte en dus duurzame bedrijfsvoering;
• Een goed binnenklimaat en werkomgeving.

Werkwijze 

Vanuit een hecht team, gedragen door kennis en ervaring , zijn onze diensten gebaseerd op 3 pijlers:
• Onderzoek,
• Advies en Consultancy
• Kennis en Know How.

Hierbij worden wij in grote mate geïnspireerd door “de duurzame samenleving”, een "kosteneffectieve organisatie" en een energieke pragmatische aanpak. Onze klanten typeren onze organisatie als

"Toegankelijk, Onafhankelijk en Vertrouwd"

Onze adviezen zijn altijd onderbouwd door gedegen onderzoek, waarbij wij zorgen voor een probleemloze implementatie in uw organisatie.

Grondvesten

De basis voor onze werkwijze is gebaseerd op 6 grondvesten:
1. Samen werken aan betrouwbare en vertrouwde ondersteuning voor onze klanten op het gebied van exploitatie, energie en onderhoud van de gebouwde omgeving.
2. Onze toegevoegde waarde is het delen en de inzet van onze kennis. De professionaliteit waarmee we onafhankelijk invulling geven aan het klantvraagstuk dat ons is toevertrouwd.
3. Klantgerichte, veilige en transparante communicatie is de basis van een goede werksfeer en de kwaliteit van onze dienstverlening.
4. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten, omdat het WHC-team efficiënt, effectief en doordacht werkt met toekomstgerichte oplossingen.
5. Onze insteek is pragmatisch (= praktisch, nuttig en bruikbaar).
6. Onze mensen en onze klanten zijn onze ambassadeurs, omdat ze langdurig en tevreden met WHC samenwerken.