Veel gestelde vragen
Contact

Over ons

"Toegankelijk, Onafhankelijk en Vertrouwd"

WHC BV is op het gebied van vastgoed en civiele kunstwerken hét landelijk opererend adviesbureau voor exploitatie-, energie– en onderhoudsbeheer . Onze dienstverlening rust op drie pijlers: onderzoek, advies en kennisoverdracht vanuit een duidelijke vastgoedbeheervisie.

De basis voor onze werkwijze is gebaseerd op 6 grondvesten:

  1. Samen werken aan betrouwbare en vertrouwde ondersteuning voor onze klanten op het gebied van exploitatie, energie en onderhoud van de gebouwde omgeving.
  2. Onze toegevoegde waarde is het delen en de inzet van onze kennis. De professionaliteit waarmee we onafhankelijk invulling geven aan het klantvraagstuk dat ons is toevertrouwd.
  3. Klantgerichte, veilige en transparante communicatie is de basis van een goede werksfeer en de kwaliteit van onze dienstverlening.
  4. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten, omdat het WHC-team efficiënt, effectief en doordacht werkt met toekomstgerichte oplossingen.
  5. Onze insteek is pragmatisch (= praktisch, nuttig en bruikbaar).
  6. Onze mensen en onze klanten zijn onze ambassadeurs, omdat ze langdurig en tevreden met WHC samenwerken.

Wij werken met onze multidisciplinaire deskundige team vanuit een duidelijke VastgoedBeheerVisie en adviseren op Strategisch, Tactisch en Operationeel niveau, waarbij gestreefd wordt naar:

• Concrete en optimale onderhoudsoplossingen;
• Energie-Efficiënte en dus duurzame bedrijfsvoering;
• Een goed binnenklimaat voor uw gebruikers.

U bent bij ons op het juiste adres voor (gedegen onderbouwd) advies, onderzoek en ondersteuning van vastgoed- en huisvestingsvraagstukken, zoals:

Strategisch vastgoed-/huisvestingsplan
Exploitatiekosten, plan en prognose
Conditiemetingen, inspecties, Technische Due Diligence en audits
Wet- en regelgeving / Compliance
Risico en veiligheid
Klimaatonderzoeken en energie(prestaties)
Energiebeheer, onderzoeken, analyse en PvA
Onderhoudsbeheer, contracten, onderhoud en MJOP
Opleidingen, workshops en in-company trainingen
Projectbegeleiding of Ondersteunend management

 

WHC is een onafhankelijk adviesbureau en onze adviezen zijn altijd onderbouwd door gedegen onderzoek.  Waarbij wij kunnen zorgen voor een probleemloze implementatie in uw organisatie. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan aannemers, installateurs, leveranciers en dergelijke. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we u 100% objectief doorverwijzen naar die uitvoerende partij, die voor u de beste prijs- en kwaliteitsverhouding biedt. Wij worden binnen onze dienstverlening in grote mate geïnspireerd door “de duurzame samenleving”.