Veel gestelde vragen
Contact

Introductie Installatietechniek

Deze workshop is bedoeld om meer inzicht te krijgen in gebouwgebonden installaties en het daarbij behorende onderhoudsproces. Met deze kennis kunt u sturing geven aan het onderhoudsproces en de uit te voeren onderhoudsactiviteiten.

 

Onderwerpen

• Installaties en onderhoud – gebreken;

• Elektrotechnische installaties;

• Werktuigkundige installaties;

• Transport/liften.

 

Resultaat

Na het volgen van deze workshop hebt u inzicht gekregen in de globale werking en het herkennen van veel toegepaste installaties en veel voorkomende gebreken.

 

Bestemd voor:

Personen met een bouwkundige of facilitaire achtergrond die in hun dagelijkse werkzaamheden vaak met gebouwgebonden installaties te maken hebben. Indien u behoefte hebt aan meer verdieping over de onderwerpen, dan kunt u de cursussen Installatietechniek E-installaties voor niet-technici of Installatietechniek W-installaties voor niet-technici volgen. Direct inschrijven

Meer aanbod in cursussen

Vakgebied: Onderhoud
Studievorm: Workshop
Dagdelen: 1 dagdeel
13.30-17.00 uur
Prijs: € 310,- (exclusief btw)
Bij niet tijdig afmelden (minimaal 2 weken van tevoren) zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

LET OP:
Door de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus is het op dit moment helaas niet mogelijk bij ons een opleiding te starten. De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen dus het is voor ons nog niet mogelijk om te zeggen vanaf wanneer dit wel weer mogelijk is. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor het volgen van een opleiding weer mogelijk is dan zullen wij dat op onze site aangeven. Houd deze dan ook goed in de gaten.
Docent: J.A.A. (Hans) van Vught
Plaats: WHC, Europalaan 12C te ‘s-Hertogenbosch.
Op verzoek is het ook mogelijk de opleiding in-company te verzorgen.
Meer informatie: Download leaflet