Veel gestelde vragen
Contact

Introductie Onderhoudsbeheer

U bent het liefst gehuisvest in een goed onderhouden, comfortabel gebouw. Wat is daar voor nodig en hoe houd ik de daarmee gepaard gaande kosten in de hand? Professioneel onderhoudsbeheer vraagt om een totaalvisie, een heldere structuur en een efficiënte werkwijze. Wij nodigen u uit deel te nemen aan een interactieve workshop over de mogelijkheden die er zijn voor professioneel onderhoudsbeheer.

 

Onderwerpen

• Onderhoudsbeheer, hoe organiseer ik dat?

Hoe kan ik het onderhoudsbeheer optimaal inregelen? En wie doet wat (uitbesteden of zelf doen)?

• Begroting

(Meerjaren-/jaarbegroting). Welke onderdelen moet ik opnemen in de begroting en welke niet? Hoe moet ik die dan opnemen?

• Inventarisatie- en inspectiemethodieken

Welke methodieken bestaan er? Hoe toe te passen?

 

Resultaat

Aan het eind van deze middag hebt u nieuwe inzichten over het onderhoudsbeheer opgedaan.

Indien u behoefte hebt aan meer verdieping over de onderwerpen, dan kunt u de cursus Onderhoudsbeheer volgen.

 

Bestemd voor:

Gebouweigenaren, onderhoudsbeheerders, vastgoedbeheerders, hoofd facilitaire dienst en/of milieucoördinatoren. Direct inschrijven

Meer aanbod in cursussen

Vakgebied: Onderhoud
Studievorm: Workshop
Dagdelen: 1 dagdeel
13.30-17.00 uur
Prijs: € 350,- (exclusief btw)
Bij niet tijdig afmelden (minimaal 2 weken van tevoren) zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Doorgang vindt plaats bij een minimale deelname van 2 personen op ons kantoor te 's-Hertogenbosch. Op verzoek is het mogelijk om de cursus in-company te verzorgen, bij een minimale deelname van 4 personen.

LET OP:
Door de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus is het op dit moment helaas niet mogelijk bij ons een opleiding te starten. De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen dus het is voor ons nog niet mogelijk om te zeggen vanaf wanneer dit wel weer mogelijk is. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor het volgen van een opleiding weer mogelijk is dan zullen wij dat op onze site aangeven. Houd deze dan ook goed in de gaten.
Docent: J.A.A. (Hans) van Vught
Plaats: WHC, Europalaan 12C te ‘s-Hertogenbosch.
Op verzoek is het ook mogelijk de opleiding in-company te verzorgen.
Meer informatie: Download leaflet