Veel gestelde vragen
Contact

Besparen op onderhoudscontracten en prestatiecontracten

Uit onderzoek blijkt dat schijnbaar gelijkwaardige onderhoudscontracten inhoudelijk grote verschillen vertonen. Prijs, onderhoudsfrequentie en kwaliteit van onderhoud blijken voor identieke situaties af te wijken. Tijdens de workshop worden vele aspecten van een onderhoudscontract behandeld. Uw inhoudelijke kennis wordt opgebouwd, waardoor u bij contractonderhandelingen beslagen ten ijs komt.

 

Onderwerpen

De financieel, technisch en juridisch inhoudelijke aspecten van het onderhoudscontract worden behandeld. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan aspecten als:

• Welke werkzaamheden wel/niet uitbesteden;

• De gewenste contractvorm (inspanning- of prestatiecontract);

• De keuze van de onderhoudsfirma;

• Sturen op de geleverde kwaliteit door de onderhoudsfirma.

Voor het juridische aspect wordt door WHC een ervaren jurist als gastspreker uitgenodigd. Daarnaast wordt een gastspreker uit het bedrijfsleven uitgenodigd om zijn ervaring met onderhoudscontracten toe te lichten.

 

Resultaat

Aan het einde van de middag heeft u inzicht in de verschillende contractvormen en welke contractvorm het beste bij uw organisatie past. Daarnaast heeft u inzicht in de omvang en inhoud van een prestatiecontract én bent u op de hoogte van de stappen die moeten worden doorlopen bij een wijziging van contract(partij).

 

Bestemd voor:

Facilitair en technisch managers, medewerkers bedrijfsbureau en medewerkers van de afdeling Inkoop. Direct inschrijven

Meer aanbod in cursussen

Vakgebied: Onderhoud
Studievorm: Workshop
Dagdelen: 1 dagdeel
13.30-17.00 uur
Prijs: € 310,- (exclusief btw)
Bij niet tijdig afmelden (minimaal 2 weken van tevoren) zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Doorgang vindt plaats bij een minimale deelname van 2 personen op ons kantoor te 's-Hertogenbosch. Op verzoek is het mogelijk om de cursus in-company te verzorgen, bij een minimale deelname van 4 personen.

LET OP:
Door de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus is het op dit moment helaas niet mogelijk bij ons een opleiding te starten. De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen dus het is voor ons nog niet mogelijk om te zeggen vanaf wanneer dit wel weer mogelijk is. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor het volgen van een opleiding weer mogelijk is dan zullen wij dat op onze site aangeven. Houd deze dan ook goed in de gaten.
Docent: J.A.A. (Hans) van Vught
Plaats: WHC, Europalaan 12C te ‘s-Hertogenbosch.
Op verzoek is het ook mogelijk de opleiding in-company te verzorgen.
Meer informatie: Download leaflet