Veel gestelde vragen
Contact

Integraal inzicht in uw vastgoed conform uw norm en wetgeving

De cursus is bedoeld om zelfstandig gebouwinspecties uit te kunnen voeren volgens de NEN 2767 conditiemeting. De NEN 2767 conditiemeting is een persoonsonafhankelijke registratiemethode van de conditie van onroerend goed. Daarnaast gaan we in op de door WHC ontwikkelde Integrale Vastgoed-Inspectie (IVI).

 

Onderwerpen

• Theorie MJOP (MeerJarenOnderhoudsPlan) en basiskennis conditiemeting NEN 2767;

• Theorie inspecteren volgens NEN 2767 en herkennen van gebreken op de thema’s:

Onderhoud, Brandveiligheid, Inzicht in wet- & regelgeving en Energie;

• Praktijkcase in één van de vier disciplines van de NEN 2767 (in overleg te bepalen).

 

Resultaat

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de methodiek conditiemeten volgens NEN 2767 en in staat om een gebouwinspectie uit te voeren volgens de NEN 2767. Daarnaast bent u na het volgen van de cursus in staat gebreken op de aanvullende thema’s uit de IVI te herkennen.

 

Bestemd voor:

Personen die reeds beschikken over algemene vakkennis ten aanzien van de disciplines binnen de NEN 2767 en IVI (te weten bouwkunde, elektrotechniek, klimaattechniek en transporttechniek). Direct inschrijven

Meer aanbod in cursussen

Vakgebied: Onderhoud
Studievorm: Cursus
Dagdelen: 4 dagdelen
13.30-17.00 uur
Prijs: € 990,- (exclusief btw)
Bij niet tijdig afmelden (minimaal 2 weken van tevoren) zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Doorgang vindt plaats bij een minimale deelname van 2 personen op ons kantoor te 's-Hertogenbosch. Op verzoek is het mogelijk om de cursus in-company te verzorgen, bij een minimale deelname van 4 personen.

LET OP:
Door de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus is het op dit moment helaas niet mogelijk bij ons een opleiding te starten. De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen dus het is voor ons nog niet mogelijk om te zeggen vanaf wanneer dit wel weer mogelijk is. Mochten er ontwikkelingen zijn waardoor het volgen van een opleiding weer mogelijk is dan zullen wij dat op onze site aangeven. Houd deze dan ook goed in de gaten.
Docent: J.A.A. (Hans) van Vught
Plaats: WHC, Europalaan 12C te ‘s-Hertogenbosch.
Op verzoek is het ook mogelijk de opleiding in-company te verzorgen.
Meer informatie: Download leaflet