Veel gestelde vragen
Contact

Adviseur of Inspecteur NEN 2767

De wekker gaat en je hebt een heerlijk weekend gehad. Na je ontbijt en een dampende koffie  stap in je auto naar je werk. Tijdens de ochtendkoffie op kantoor starten we de week met een gezamenlijk sessie waarin we de aandachtspunten met elkaar delen. Altijd een leuke en interessante aftrap van de week. Je bekijkt nieuwe informatie en gaat met je projecten aan de slag. Geen week ziet er hetzelfde uit. Na je voorbereiding heb je je lijnen naar de klant uitgezet en verricht je de onderzoeken die nodig zijn. Een authentieke nostalgische zorglocatie, een hypermodern gebouw of een pier van een vliegveld…

Ieder werk heeft zo zijn eigen charmes en onduidelijkheden. Deze puzzel maakt het werk leuk. Deze puzzel los je eventueel samen met je collega’s op en bespreekt vervolgens  de opties en aanbevelingen met je klant. Hierdoor bouw je aan je klantrelatie, waardoor je waardering en commitment van de klant echt voelt. Dat is super mooi en een topwaardering voor je inzet en inbreng.

Daarnaast houden ontwikkelingen in je vakgebied je bezig en denkt hierover na. Wat komt er op ons pad waar we rekening mee moeten houden. Welke ontwikkelingen moeten we oppakken. Je neemt deze mee in het periodieke vakgroep overleg, zodat we hier gezamenlijk iets van vinden en verder uitwerken. Hier zitten onze klanten op te wachten, zodat zij niet verrast worden en iemand hebben die meedenkt.

De functie
Ben jij een gedreven professional op het gebied van bouwkundige inspecties? Ben je bekend met de NEN 2767 norm en heb je een scherp oog voor detail? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Inspecteur NEN 2767 om ons team te versterken. In deze rol krijg je de mogelijkheid om je expertise in te zetten en bij te dragen aan de beoordeling en het beheer van gebouwen. Lees verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken!

Als Inspecteur NEN 2767 ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige inspecties volgens de NEN 2767 norm. Je beoordeelt de technische staat van gebouwen en brengt deze in kaart aan de hand van gestandaardiseerde inspectiemethoden. Je analyseert de verzamelde gegevens en stelt rapporten op met daarin duidelijke bevindingen en aanbevelingen. Daarnaast werk je nauw samen met opdrachtgevers, ingenieurs en andere belanghebbenden om de inspectieresultaten te bespreken en passende oplossingen te vinden. Je bent een expert op het gebied van bouwtechniek en hebt een kritisch oog voor gebreken en tekortkomingen.

Uiteraard komen ook andere huisvestingsvraagstukken op ons pad, zoals verduurzamingsvraagstukken vanuit de energietransitie die in Nederland gaande is. Ligt dit in het verlengde van je specialiteit, interesse of werkgebied, dan zal dit je werk verbreden.

Onze klanten begeven zich voornamelijk binnen de utiliteit en een groot deel binnen de zorg, gemeentelijke instellingen en semi-overheid. Door de diversiteit aan vraagstellingen van onze klanten is het werkgebied divers en uitdagend en werk je nauw samen met je collega’s.

Ons aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving
 • Mogelijkheid tot professionele ontwikkeling en groei
 • Samenwerking met een enthousiast team van professionals
 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Winstdeling

Wij verwachten

 • Relevante opleiding, bijvoorbeeld Installatietechniek of Bouwkunde, of werkniveau op MBO+ of HBO-niveau,
 • Gedegen kennis van de NEN 2767 norm en ervaring met bouwkundige inspecties
 • Uitstekende analytische en rapportagevaardigheden
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische informatie begrijpelijk over te brengen
 • Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en een kritische blik
 • In het bezit van een rijbewijs B

En dan!

Ben je enthousiast of wil je meer weten over deze vacature en wil je werken aan binnen de gebouwde omgeving van ons land?  Wij ontvangen heel graag jouw motivatie, cv en foto en kijken ernaar uit je te spreken.

Over WHC

WHC bv is het landelijk opererend onafhankelijk adviesbureau voor exploitatie-, energie-, en onderhoudsadvies. Wij houden ons bezig met advies, onderzoek en ondersteuning van vastgoed-, gebouw- en huisvestingsvraagstukken.
Ons team bestaat uit project, technisch en strategisch consultants. Onze consultants zijn allemaal specialisten met ruime ervaring in hun vakgebied. Onze adviezen zijn onderbouwd door gedegen onderzoek waarbij wij zorgen voor probleemloze implementatie in uw organisatie.