Veel gestelde vragen
Contact

Consultant Gebouw en Installaties

De rol als adviseur en consultant Gebouw en Installaties spreekt jou aan? En wil jij bij onze klanten het verschil maken in installatie- en onderhoudsbeheer, instandhouding en advieswerk?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Je bent gedreven door de inhoud van je vak. Je bent op zoek naar een daadkrachtig ondernemend bedrijf dat je de mogelijkheid biedt om verantwoordelijk te zijn voor het advies, onderzoek, opnames, installatie- en instandhoudingsvraagstukken en verduurzamingsprojecten.

Je wilt klantgericht het verschil maken en streeft daarbij naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Belangrijk voor je is dat je werk afwisselend en veelzijdig is. Dat je integraal verantwoordelijk bent voor de relatie met je opdrachtgevers en organisatie, al dan niet met je collega's.

Dat betekent bij WHC
Je bent het gezicht van WHC, het aanspreekpunt voor je klant. Je neemt zowel je collega’s als je klanten mee in de voortgang van de werkzaamheden en je levert de afgesproken kwaliteit. Verantwoordelijk zijn betekent ook dat we je zien werken aan het verstevigen van je relatie met je klanten, het verbreden van de orderportefeuille, het proactief ontwikkelen van je vakmanschap en meewerken aan nieuwe of verbeterde producten en diensten die WHC aanbiedt.

De baan als adviseur/consultant bij WHC heeft het!
Je hebt kennis van gebouwinstallaties, waarbij het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en verduurzamingsvraagstukken, haalbaarheidsonderzoeken, klimaatonderzoeken en projectbegeleiding bekende activiteiten voor jou zijn en ontwikkelbaar. Je bent bereid gebouwinspecties uit te voeren (NEN 2767) en onderdeel van je werk te maken. Dit alles doe je uiteraard met passie voor het vak en met passie voor de menskant van ons werk.

Voor onze relaties ben je het betrouwbare, pragmatische en eerste aanspreekpunt voor de opdrachten die zij jou toevertrouwen. Je hebt ervaring in het delen van kennis en het organiseren van effectieve samenwerking. Je bent een teamplayer. Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in je vakgebied. Je grondhouding is dat je nooit te oud bent om te leren

 

Onze verwachting

• MBO+ niveau of HBO opleiding (werktuigbouwkunde, installatietechniek, regeltechniek of gelijkwaardig).
• ervaring in onderhouds- en instandhoudingsvraagstukken op het gebied van gebouwinstallaties.
• teamplayer.
• communicatief.
• analytisch en klantgericht adviserend.
• goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• je bent zorgvuldig, komt afspraken na en werkt resultaatgericht samen met onze klanten en collega’s.
• in bezit van rijbewijs B.

 

Ons aanbod

• Een fijne werkplek, omringd door enthousiaste en leuke collega’s, waarmee je samenwerkt om voor onze opdrachtgevers, waarmee wij veelal een langdurige relatie hebben, van waarde te zijn.
• Een uitdagende functie in een dynamisch team waarin jouw ideeën en kennis zeer op prijs worden gesteld en waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
• Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.
• Uiteraard de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen die bij de functie passen.

Wij kijken ernaar uit je te spreken.

Met een hartelijke groet,
Het Team van WHC!

Vacature Consultant Gebouw en Installaties

  Solliciteer direct

  Persoonlijke gegevens


  Ik reageer op de vacature in de rol van

  Jouw CV

  * PDF-formaat alleen toegestaan

  Jouw Motivatiebrief

  * PDF-formaat alleen toegestaan